Cannelloni cu branza

de MotanLaOale in Cannelloni, 23 Noi 2012 | 20152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • UMPLUTURA
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g branza telemea
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 legatura marar
  • SOS BECHAMEL
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 400 ml lapte
  • sare
  • ALTELE
  • paste Cannelloni
  • 150 g cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza:

Branza se amesteca cu toate ingredientele sa devina o pasta. Nu este nevoie de sare.

Cu un pos sau o punga cu coltul taiat se umplu tuburile cu pasta de branza.

Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu apoi laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.

 Se presara sare si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.

Se unge o tava cu sos bechamel.

Se aseaza cannelloni umpluti.

 Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.

 Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.

 Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.

 Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne